Beoordelingen en reviews van Conrad.nl klanten
Winkel nu bij Conrad.nl
Meer Mobiel internet
Kies een categorie

Beoordelingen van klanten voor HUAWEI Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps

Bestnr. -319454
Dit product is niet langer verkrijgbaar.

HUAWEI Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps

Deze mobiele hotspot deelt een UMTS/HSPA-verbinding met één druk op de knop met maximaal 8 wifi-compatibele apparaten.

Let op! In Belgïe werkt deze hotspot alleen in combinatie met Telenet netwerken.
Gemiddelde score van klanten:
4,207 van de 5
4,2
 van de 
5
(29 reviews) 29
Snapshot van beoordelingen openen
Snapshot van beoordeling (29 beoordelingen)
5 sterren
12
4 sterren
15
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
2
27 van de 29(93%)klanten zouden dit product aan hun vrienden aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Beoordeling 1 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
1 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
1 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
1 van de 5
Gebruiksgemak: 
1 van de 5
Vormgeving: 
2 van de 5
Nickname:
Locatie:Assen
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot werkte niet....

Datum:11 augustus 2013
We hadden het allemaal mooi bedacht. geen internet bij het huisje. dan maar Huawei wifi hotspot. we hebben een internet simkaart gekocht in tjechie maar deze werkte niet. na drie dagen puzzelen hebben we het maar voor gezien gelaten. toch wel balen.....
Beoordeling 2 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:zwolle
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Mobiele WifI / MIFI werkt in auto en buitenland

Datum:29 augustus 2013
Voordelen: met en druk op knop staat íe aan (na installatie)
Nadelen: om simkaart te activeren is laptop nodig
voor vakantie met gezin in buitenland deze gizmo aangeschaft. werkt perfect: in portugal een sim-kaartje van locale provider gekocht voor 15 euro (1 GB) en de hele vakantie kon het hele gezin (7 personen) gebruik maken van Wifi in de auto, op het strand en rondom het huisje.
in frankrijk (wel geprobeerd, maar niet gelukt) en spanje schijnt aanschaf van sim-kaartje van locale provider lastiger te zijn, maar van te voren bestellen via internet kan ook.
Beoordeling 3 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

gebruikt in griekenland met vodafone

Datum:12 augustus 2013
Voordelen: compleet met oplader
Nadelen: heel kort snoertje, beperkte handleiding
Het plan was de mifi te gebruiken met een KartoInternet SIM card van vodafone. Volgens de verkoper in de vodafone winkel was dit niet mogelijk i.v.m. activering van de SIM en verkocht mij een USB dongle van vodafone met SIM card. De SIM card werkte in eerste instantie inderdaad niet in de mifi. Met behulp van de dongle kon ik de SIM echter wel activeren (PC nodig). Let op dat de site in het grieks is en dat het niet altijd duidelijk is wat welk nummer waar ingevoerd moet worden, vraag dit in de winkel!.
Nadat de SIM geactiveerd was heb ik hem in de mifi geplaatst maar er kwam geen verbinding. In de settings moest nog een APN worden ingevuld. Op het Internet kon ik vinden dat dit in mijn geval session.vodafone.gr moest zijn (ID en password leeg laten). Daarna konden we een maand genieten van een prima verbinding naar diverse apparaten met een heel redelijke snelheid en een datalimiet van 5GB. De dongle met SIM kostte €35
Beoordeling 4 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Hongarije
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

goede aankoop

Datum:9 augustus 2013
Voor e-mail een prima oplossing. Werkt voor films te traag. Gebruikt via een prepaid internet aansluiting in Hongarije.
Beoordeling 5 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Mook
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Huawei

Datum:4 augustus 2013
Jammer dat het een duitse uitvoering is maar na installatie werkt alles ok
Beoordeling 6 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:groningen
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps

Datum:14 juli 2013
Voordelen: makkelijk instalatie
Nadelen: nog niet gevonden
Hij is makkelijk te instaleren dat was een fluitje van een cent, Over twee weken ga ik op vakantie en moet dan een kaart in buitenland kopen voor internet. Ik verwacht geen problemen/
Beoordeling 7 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Tanzania

uitstekende aankoop

Datum:4 juli 2013
De Huawei Mbile WIFI voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Ten zeerste aanbevolen
Beoordeling 8 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Amersfoort
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

goede prijs kwaliteit verhouding

Datum:2 juli 2013
was snel geïnstalleerd , wel even denken om bij VPN "internet" te typen !
2 van 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
3 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Papendrecht
Leeftijd:41-50
Geslacht:vrouw

Mooie uitvinding!

Datum:1 juli 2013
Voordelen: op de boot wifi
Nadelen: batterij te snel leeg
Een mooie uitvinding en werkt goed, alleen vind ik de batterij te snel leeg, want dat zou van mij sterker moeten zijn, omdat het nou eenmaal een mobiele wifi is!! moet het dus ook mobiel te gebruiken zijn!
Voor de rest zijn mijn kinderen blij met de wifi aan boord!
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 10 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
1 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Utrecht
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

NIET voor T-MOBILE, BLIEP ed.

Datum:30 juni 2013
Afbeeldingen voor deze beoordeling
(klik hier om afbeelding op volle grootte te zien)
Door gebruiker verschafte foto
Voordelen: goedkoop
Nadelen: werkt niet bij t-mobile *bliep enz.
LET OP:
Niet bruikbaar voor T-Mobile en aanhang, zoals *BLIEP, BEN ed. Zie bladzijde 10 van de gebruiksaanwijzing (onder downloads). T-Mobile en consorten verstrekken alleen de gecombineerde micro/nano sim. Die werkt niet.
11 van 11 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reacties(4)
Reacties(4)
Avatar klant
Pascal van den dool
Re Niet voor bliep
Gepost 2 juli 2013
Raar dat hij het bij u niet doet ik heb dit geprobeert en bij mij deed deze het wel gewoon na dat ik de instructies heb gevolgt van de site in mijn vorige reactie
Avatar klant
boekhouder
Utrecht
NIET voor BLIEP
Gepost 1 juli 2013
Tot voor kort leverde T-Mobile/BLIEP een gewone SIM met ronde chip. Voorjaar 2013 zijn zij overgestapt op een gecombineerde SIM met vierkante chip. Lees voor aankoop de gebruiksaanwijzing van de HUAWEI. Daar staat expliciet in dat deze MiFi NIET geschikt is voor deze nieuwe SIM.
Avatar klant
Boekhouder
Utrecht
werkt niet met BLIEP
Gepost 1 juli 2013
Dank voor uw reactie.
Tot voor kort leverde T-Mobile een SIM met een normale chip (afgerond model). Die werkt wel. Vanaf voorjaar 2013 levert T-Mobile/BLIEP een SIM met een gecombineerde chip voor mini/micro (vierkant model). Die werkt NIET, want de HUAWEI (meerdere modellen) kan die chip niet lezen (zie gebruiksaanwijzing).
Mogelijk dat ook andere providers overgaan op dezer nieuwe gecombineerde SIM.
Avatar klant
Pascal van den dool
Gepost 30 juni 2013
Wat u nu zegt klopt niet, ik heb er zelf een gehad en deze deed het prima met een bliep simkaart u moet deze alleen juist instellen hier in deze link ziet u hoe : http://www.novadrine.com/other-stuff/englishman-abroad/mobile-data
Reacties(4)
Reacties(4)
Beoordeling 11 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:uithoorn

,

Datum:28 juni 2013
Voordelen: handig klein goede batterij
Nadelen: de gebruiksaanwijzing
na enig zoeken is het gelukt het apparaat werkend te krijgen,het krijgen van een prepayd data sim kaart was hetmoeilijkst,het app.werkt prima,al mag het nog wel iets sneller zijn.
Beoordeling 12 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Raalte
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Goede aankoop

Datum:20 juni 2013
Voordelen: meerdere gebruikers tegelijk internetten cq bellen
De huawei voorzien van Aldi talk kaartje en werkt uitstekend.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Heerlen
Leeftijd:20-30
Geslacht:man

Prima mobiele router!

Datum:17 juni 2013
Voordelen: klein formaat, ios app met inzicht in dataverbruik, ontvangen van sms, simpel in gebruik
Nadelen: werkt niet met alle netwerken
Ik heb deze MiFi hotspot aangeschaft voor vakantie en verblijf in het buitenland. Het is heel simpel in gebruik, zeker met de iPhone app. In deze app kun je ook veel zaken instellen en het dataverbruik zien! Zeker in het buitenland met een databundel is dit een fijne optie.
Ook kunnen sms'jes ontvangen en gelezen worden. Voorheen verdwenen deze berichten als ik de SIM-kaart in mijn iPad gebruikte.
Bovendien heeft het apparaat een mooi klein formaat en gaat de batterij lang mee. Dat is een groot voorbeeld ten opzichte van tethering via mijn iPhone of iPad.
Kortom; het is een top apparaat, dat gemakkelijk een WiFi verbinding kan delen, waar je ook bent.
Beoordeling 14 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

mobile wifi

Datum:26 april 2013
Voordelen: makkelijk mee te nemen, kunnen echt meerdere gebruikers op
Nadelen: niet elk abbo is geschikt
Het appaart is snel te gebruiken plug en plat.
Werkt naar verwachting wifi voor telefoon en laptop en tablt tegelijk.apparaat kan netjes in de broekzak terwijl je gebruikt maakt van het wifi signaal.
Het apparaat is na even puzzelen makkelijk van wachtwoord te veranderen naar eigen.
Het enige nadeel wat ik heb ondervonden is dat NIET elke abbo geschikt is. Ik had bv een tmobile laptop economy via een dongel op mijn laptop, nou dat werkt dus niet.
Na veel gebel een tablet abbo van kpn (maandelijks opzegbaar) gaan proberen en ja het werkt.
2 van 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:vakantie in huisje groningen
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Instellen

Datum:3 maart 2013
Voordelen: klein en goedkoop interneten
Nadelen: contac maten in een wifi omgeving, of actieveren in de telefoon
Het heeft even geduurd voor hij werkte omdat wij hem hoofd zakelijk gebruiken voor de ipad en laptop
Met onze Bliepcard kun je hem alleen activeren i een wifi omgeving of de card even in een telefoon te stoppen.
Maar thuis via de mail actieven en dan aan laten staan
gaat prima voor 50 ct per dag meerdere apparaten.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 16 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Prinsenbeek
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

geweldig handig

Datum:25 juli 2013
Voordelen: lekker makkelijk
Nadelen: gevoeligheid temp.
Aansluiten account maken en werken. Geweldige oplossing voor alternatief van dongels. Jammer dat bij deze extreme temp het af en toe af laat weten. maar zeker een aanrader
Beoordeling 17 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Druten
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Aanrader

Datum:12 juli 2013
makkelijk in gebruik ideaal voor mobiel internet met sim kaart voor mobiele telefonie of data sim, makkelijk sms versturen via dit apparaat
Beoordeling 18 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Franeker
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Gweldige aanwint!

Datum:28 juni 2013
Voordelen: werkt direct
Nadelen: geen
Overtreft al mijn verwachtingen. Las in eerdere reviews dat het instellen veel werk was, bij mij ging dat vol automatisch. Na een tijdje zoeken door de MiFi kwam mijn provider in beeld, via de computer d.m.v. het web interface te zien. Dus niets in te stellen voor mij, het werkte direct en goed. MiFi aanzetten, 20 sec. wachten en je kunt direct het nieuwe netwerk kiezen op je computer (bij mij een laptop). Ben zeer benieuwd hoe het straks in de vakantie gaat werken.
Bovendien kunnen meerdere computers er gebruik van maken, dat kan niet met een dongel.
Een geweldige aanrader.
Beoordeling 19 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Arnhem
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Een uitkomst voor meerdere apparaten

Datum:23 juni 2013
Voordelen: eenvoudig in gebruik
Nadelen: sms versturen kan niet
De handleiding zou duidelijker mogen. Het is dat ik wist hoe hij ingesteld moest worden maar in de handleiding vindt je dat niet terug. Op de laptop ging het goed maar via de tablet waren niet alle instellingen mogelijk. Maar eenmaal ingesteld werkt elk apparaat. Hij is ideaal bij het gebruik van meerdere tablets of pc. Ik gebruik hem met Europasim.
0 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
wersitime
Arnhem
Sms kan toch
Gepost 25 juni 2013
Sms versturen kan toch wel via de webinterface
Reacties(1)
Reactie (1)
Beoordeling 20 voor Huawei E5331Mobiele wifi-hotspot 21,6 Mbps
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Vaassen
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Geweldig apparaat.

Datum:8 april 2013
Voordelen: zeer makelijk te gebruiken.
Nadelen: nederlandse operators wat lastiger in te stellen.
Ik was in het begin een beetje huiverig of het wel zo makkelijk apparaat is als wordt beweerd. Inmiddels kan ik vertellen dat het geen leugens zijn. Ik zou voor een vakantie naar Duitsland gaan waar geen wifi was/is. Heb dus dit apparaat aangeschaft en via internet een simkaart. Eenmaal ter plekke Simkaart erin gedaan, aangezet en nog geen twee minuten daarna internet, zonder enig probleem. Had wel 2G netwerk, maar dat komt omdat we in voormalig Oost Duitsland zaten.
Hij kan dus wel terdege ook de andere netwerken aan. Wel is het verstandig om thuis alvast de app die er bij horen op je GSM/Tablet te zetten. Dan kan je ter plaatse gelijk aan de slag.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
1 2 volgende>>