Beoordelingen en reviews van Conrad.nl klanten
Winkel nu bij Conrad.nl
Meer Multimedia-hardware
Kies een categorie

Beoordelingen van klanten voor ION Ion VCR2PC USB-videospeler

Bestnr. -343698
Dit product is niet langer verkrijgbaar.

ION Ion VCR2PC USB-videospeler

Zet uw oude VHS-videobanden (zoals familiefilms) over op uw computer en kopieer ze vervolgens naar DVD, iPod, PSP of andere videospelers. De VCR 2 PC van ION kan via de USB-aansluiting eenvoudig op de PC aangesloten worden. Met de meegeleverde software "EZ VHS Converter" kunnen de video's tevens op een DVD gebrand worden. Uiteraard kan de VCR 2 PC ook gebruikt worden om VHS-video's weer te geven en op te nemen.
Gemiddelde score van klanten:
3,461 van de 5
3,5
 van de 
5
(39 reviews) 39
Snapshot van beoordelingen openen
Snapshot van beoordeling (39 beoordelingen)
5 sterren
6
4 sterren
21
3 sterren
4
2 sterren
1
1 ster
7
28 van de 39(72%)klanten zouden dit product aan hun vrienden aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Beoordeling 1 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
3 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
3 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:

kan niet branden

Datum:8 maart 2010
Inladen van video ging perfect, alleen het branden lukt niet. Klik op Burn to disc en dan krijg ik de melding: No media inside the recording device. Please insert media.
Daarna melding: Exiting this window will prevent burning. Do you wish to continue burning to disc? Kan iemand mij info geven want ik kom er niet uit?
Beoordeling 2 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
1 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
1 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
1 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Duiven
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Uitsluitend voor een kopie

Datum:5 februari 2010
Voordelen: kopiëren videoband -> digitaal bestand werkt
Nadelen: opslaan bewerkt bestand werkt niet, branden van een bestand werkt niet
Aankoop voldoet niet aan de beloftes. Het kopiëren van de videoband naar een digitaal bestand gaat uitstekend. Wanneer je het digitale bestand op een dvd schijf wilt branden dan lukt dat niet.
Het bestand bewerken zodat onwelgevallige beelden worden verwijderd gaat uitstekend. Het aldus aangepaste bestand opslaan is echter niet meer mogelijk en ook het branden van dit bestand op een dvd schijf werkt niet. Conclusie: het apparaat is uitstekend om een videoband te kopiëren naar een digitaal bestand maar om het digitale bestand te bewerken en op een dvd te branden zal je toch je eigen software nodig hebben.
gr piotr
2 van 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 3 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Ven-Zelderheide
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

handig

Datum:4 februari 2010
Nadelen: nederlands
Leuk en makkelijk apparaat,alleen jammer dat de recorder geen nederlands kent,verder een aanrader.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 4 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Nootdorp
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Top apparaat

Datum:4 februari 2010
Het is een heel erg handig apparaat en zeer gebruiksviendelijk. Je hebt binnen no-time al je oude vhs banden op je PC gezet in Mpeg format , waarna je ze kunt branden of in ander format overzetten.
Heb het apparaat inmiddels al aan enkele mensen aangeraden. Een zeer goede koop dus .. ik zeg DOEN.
Beoordeling 5 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Goede koop

Datum:4 februari 2010
Voordelen: simpel apparaat waardoor eenvoudig te bedienen
Heb het apparaat nog maar kort in gebruik, maar tot nu toe voldoet het aan de verwachting en doet wat het moet doen.
Beoordeling 6 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Twente
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Goede koop

Datum:2 februari 2010
Voordelen: kan ook als converter gebruikt worden.
Werkt prima. Goede weergave van VHS. Kan ook gebruikit voor als converter van andere videobronnen naar USB.
Beoordeling 7 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
1 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
1 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
2 van de 5
Gebruiksgemak: 
2 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Breda
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Video's omzetten

Datum:31 januari 2010
Na diverse instellingen, goed beeld, maar na verloop van tijd gaat het slechter.
Veel storingen, in het beeld.
Beoordeling 8 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:

Goede aankoop

Datum:24 januari 2010
Dit apparaat doet wat hij moet doen. Even doorhebben hoe je het met de instellingen het best kan doen ,en draaien maar!
2 van 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 9 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:

Ion VCR2PC USB-videospeler

Datum:23 januari 2010
Goed apparaat en werkt zoals het moet.
Installatie onder WIN XP was simpel en meteen werkzaam.
Doet niets met de kwaliteit van de videoband dus je krijgt het zoals het origineel is.
Speler maakt wel wat lawaai..........
Beoordeling 10 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
3 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
3 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Leeftijd:>70
Geslacht:man

matige aankoop

Datum:22 januari 2010
Het apparaat werkt niet geheel volgens de info. Jammer dat de beschrijving (hoe te gebruiken) erg sumier is.
Zal via internet een betere beschrijving opzoeken.
Beoordeling 11 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Hoogerheide
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Uitstekende aankoop

Datum:17 januari 2010
Het eerste apparaat werkte niet goed.
Is omgeruild door een ander en dit werkt als een tierelier.
Aansluiten, software installeren en probleemloos opnemen.
Over de service bij Conrad ben ik zeer te spreken, geen moeilijke verhalen.Problemen worden snel en naar tevredenheid opgelost.
3 van 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 12 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
2 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
1 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
1 van de 5
Gebruiksgemak: 
1 van de 5
Vormgeving: 
2 van de 5
Nickname:
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

matig product

Datum:8 januari 2010
niet kopen,weggegooid geld.
te slechte kwaliteit,zeker als je wilt overzetten naar dvd, aangesloten op een t.v. gaat nog wel
4 van 4 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 13 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
1 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
1 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
1 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:

Driver nog niet aangepast aan Windows 7

Datum:4 januari 2010
Helaas het lukt me niet om het apparaat aan te sluiten op mijn laptop. Ook niet op de PC. Beide draaien op Windows 7, vermoedelijk zit daar het probleem. De hulp/service van Conrad is prima maar nog zonder resultaat, dus het apparaat heb ik nog niet kunnen gebruiken. Hopeljk komt ION in de USA met een nieuwe driver die werkt. Conrad gaat daar achteraan, dus ik verwacht dat het probleem wordt opgelost
9 van 9 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 14 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Groede
Leeftijd:41-50
Geslacht:vrouw

heel gemakkeljk te bedienen

Datum:23 december 2009
Ik ben heel blij dat ik de VCR 2 pc aangkocht heb, ik heb meteen al mijn videos op pc gezet en op schijfjes gebrand en voor verder iedereen van de famillie en ook voor vrienden, je moet het even op het gemak lezen en dan ben je er zo mee weg, je kan het zelfs met een laptop uitvoeren en dan kan iemand anders toch gewoon op de pc werken. Wil je je herinneringen bewaren , denk aan geboorte/trouw en speciale feesten, koop dan de VCR 2PC
5 van 6 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 15 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Noord Brabant
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Ion VCR2PC USB-videospeler

Datum:22 december 2009
Werkt eenvoudig, is simpel en goed,
ook de externe video ingang (met schakelaar) aansluiting is handig.
nadeel: soms gaat de band er moeilijk in
3 van 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 16 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Nederland
Leeftijd:51-60

Handig apparaat

Datum:17 december 2009
Ik heb met dit apparaat verschillende videofilms op CD geplaatst en het werkt verbluffend makkelijk. De software is makkelijk te installeren en wijst voor zich. Dit is makkelijker dan de videofilms bewaren en een nieuwe videorecorder zoeken.
Hij is nu in gebruik bij mijn (derde) zwager. Ook die zijn enthousiast.
Beoordeling 17 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Amsterdam
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Goede aankoop

Datum:17 december 2009
Voldoet aan alle verwachtingen.
Eenvoudig aan te sluiten.
tip: bij 64 bit driver updaten.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 18 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:breda
Leeftijd:31-40
Geslacht:man

vcd2usb

Datum:17 december 2009
Voordelen: weg met die stappel videobanden
Nadelen: bediening zoals beschreven
Werkt prima. Alleen jammer dat de software niet de vcd kan besturen. nu moet je m op play zetten en snel op record duwen. had dit liever via de software in 1 knop gezien.
maar tracking etc werkt ook om een mooier beeld te verkrijgen ivm mogelijk verschillende kophoogte.
Beoordeling 19 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
3 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Leeftijd:31-40
Geslacht:man

Ion VCR2PC USB-videospeler "Good Deal"

Datum:3 december 2009
Goed app, doet wat je verwacht. Software is matig maar op internet voldoende varianten te vinden om MPG's mee te bewerken.
Beoordeling 20 voor Ion VCR2PC USB-videospeler
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

ION

Datum:15 november 2009
prima en fijne machine. Handig om je video's op disk te zetten
0 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
1 2 volgende>>