Beoordelingen en reviews van Conrad.nl klanten
Winkel nu bij Conrad.nl
Meer Verwarmingsregeling, thermostaten
Kies een categorie

Beoordelingen van klanten voor Draadloze radiatorthermostaat set 7 tot 35 °C

Bestnr. -560412

Draadloze radiatorthermostaat set 7 tot 35 °C

Tot 30 % op uw stookkosten besparen!
Radiatorthermostaat met radiografische stelaandrijving voor tijdgestuurde temperatuurregeling in uw kamer. Schroef de stelaandrijving op het radiatorventiel. De regelunit meet de kamertemperatuur en vergelijkt deze met het tijdprogramma of de handmatig ingestelde temperatuur. Dankzij het praktische touch-display op het basisstation is de thermostaat met stelaandrijving altijd comfortabel in te stellen en af te lezen.
Gemiddelde score van klanten:
3,833 van de 5
3,8
 van de 
5
(6 reviews) 6
Snapshot van beoordelingen openen
Snapshot van beoordeling (6 beoordelingen)
5 sterren
2
4 sterren
1
3 sterren
3
2 sterren
0
1 ster
0
4 van de 6(67%)klanten zouden dit product aan hun vrienden aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor Draadloze radiatorthermostaat set 7 tot 35 °C
Beoordeling 1 voor Draadloze radiatorthermostaat set 7 tot 35 °C
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Zutphen
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Prima product

Datum:30 september 2013
Als alles geïnstalleerd en geprogrammeerd is dan functioneert de temperatuurregeling uitstekend.
Daarbij enige hindernissen ondervonden.
De gebruiksaanwijzing moet mijns inziens volledig voor leken herschreven worden.
De kunststof adapters om de regelaars op de ventielen te bevestigen voldoen niet. De metalen adapters zijn uitstekend en voor een goede werking noodzakelijk.
Bij het programmeren valt het display na 15 seconden terug en dat is vooral bij het voor het eerst programmeren te kort en dus irritant.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor Draadloze radiatorthermostaat set 7 tot 35 °C
Algemene beoordeling: 
3 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
2 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
2 van de 5
Gebruiksgemak: 
1 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:utrecht
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

rampzalige gebruiksaanwijzing en slechte display

Datum:17 januari 2013
Voordelen: voordelig, handig
Nadelen: zeer slechte handleiding, zeer ingewikkeld apparaat, slechte display
De handleiding bij dit produkt is werkelijk rampzalig. Alleen leesbaar met een vergrootglas maar dan nog kom je er absoluut niet uit. Dit apparaat is uiterst gebruiksonvriendelijk. Verder is de display zeer slecht leesbaar. Jammer.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor Draadloze radiatorthermostaat set 7 tot 35 °C
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Leeftijd:20-30
Geslacht:man

goede aankoop

Datum:3 december 2012
Voordelen: installatie
Nadelen: boekje
werkt goed. Is een goede oplossing voor als je blokverwarming hebt en graag een temperatuur wil hebben. Monteren was simpel het instellen is even zoeken in het net even te kleine boekje hier valt meer uit te halen. Maar echt een top aanpassing aan me verwarming.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
Fred
Gepost 5 december 2012
Regeld deze set ook het in en uit- schakelen van de cv ketel?
Reacties(1)
Reactie (1)
Beoordeling 4 voor Draadloze radiatorthermostaat set 7 tot 35 °C
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Leiden
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Enrgie bespaarder

Datum:12 oktober 2011
Voordelen: verbruik minder stookkosten
Nadelen: naslag ingewikkeld
Ik hoop hier mee mijn stookkosten te verminderen. Ik zit met stadsverwarming en nu regel ik een keer al mijn radiators op een tempratuur.
Wat een uitvinding dat ik dit niet eerder had besteld.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor Draadloze radiatorthermostaat set 7 tot 35 °C
Algemene beoordeling: 
3 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
3 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
2 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Hellevoetsluis
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Thermostaat set

Datum:8 november 2013
Voordelen: niet duur
Nadelen: niet goed regelbaar, start ketel niet
Set is wat moeilijk in te stellen. Een thermostaat set werkt goed met twee stelaandrijvingen. Temperatuur gaat een heel eind door de ingestelde temperatuur. De andere set wil de stelaandrijving niet aansturen. Code instelling is juist. Jammer genoeg kan je niet de ketel aansturen op het moment dat de thermostaat warmte vraagt
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor Draadloze radiatorthermostaat set 7 tot 35 °C
Algemene beoordeling: 
3 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
3 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
2 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Gouda
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Blokverwarming

Datum:8 november 2013
Voordelen: eenvoudig te monteren
Nadelen: het programmeren is erg lastig!
De spullen netjes en op tijd binnengekregen.
Hoewel ik het niet had verwacht konden de "servo's" eenvoudig worden geplaatst.
We gebruiken het systeem nu met de hand (hoger en lager de temperatuur instellen) omdat het programmeren nogal ingewikkeld is.
Ook met de gebruiksaanwijzing in de hand is het voor deze (hbo-) techneut niet eenvoudig en ben ik er nog steeds niet uit. Helaas geeft de temperatuuraanwijzer bijna 2 graden te hoog aan maar dat is verder geen probleem als je het eenmaal weet.
De regeling van de nieuw ingestelde temperatuur werkt perfect. De warmte wordt steeds netjes bij geregeld.
Ik ben over het algemeen tevreden over de werking.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Reactie (1)
Reacties(1)
Avatar klant
Florisz
Aalsmeer
temperatuurregeling
Gepost 18 februari 2014
Wordt de thermostaat kraan gestuurd vanuit de temperatuurmeting uit 1 van de 2 bedieningspanelen of meet elke unit op de thermostaat kraan zijn eigen temperatuur die je vanuit 1 van de 2 bedieningspanelen kan instellen. Ik vraag dit omdat ik de 2 bedieningspanelen niet perse in de ruimtes wil plaatsen dan waar de thermostaat kranen op de radiatoren zitten.
Beetje lastige uitleg, maar hoop dat duidelijk is wat ik bedoel.
Reacties(1)
Reactie (1)