Beoordelingen en reviews van Conrad.nl klanten
Winkel nu bij Conrad.nl
Meer Fietselektronica
Kies een categorie

Beoordelingen van klanten voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL

Bestnr. -841408

solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL

Naast actuele snelheid en tijd toont de fietscomputer op zonne-energie tevens voor trainingsdoeleinden belangrijke gegevens, zoals bijv. calorieverbruik en verbrand vet. Om de batterij te ontzien schakelt de computer automatisch uit nadat 5 minuten geen beweging wordt waargenomen en bij voldoende zonlicht neemt de zonnecel de stroomvoorziening over. Ook geschikt voor spaken van 3 mm.
Gemiddelde score van klanten:
4 van de 5
4
 van de 
5
(45 reviews) 45
Snapshot van beoordelingen openen
Snapshot van beoordeling (45 beoordelingen)
5 sterren
15
4 sterren
21
3 sterren
5
2 sterren
2
1 ster
2
39 van de 45(87%)klanten zouden dit product aan hun vrienden aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Beoordeling 1 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
1 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
1 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
1 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Zeist
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Radiografische fietscomputer

Datum:21 december 2013
Voordelen: geen
Nadelen: onbetrouwbaar door externe signalen.
Op zich een mooi instrument met nuttige informatie over diverse prestatie-aspecten van het fietsen.
In de buurt van stoplichten met detectielussen is de computer echter volkomen onbetrouwbaar. Terwijl je stilstaat kan het apparaat zo maar een rijsnelheid van 75 km/uur aangeven, en ben je al stilstaand al gauw een kilometer verder. Jammer. Je kunt de computer ook niet binnen 1 sec uitzetten. Hij schakelt pas na 5 minuten automatisch uit, maar dan moet je al die tijd doodstil staan en geen stoorbronnen in de buurt hebben.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 2 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Amsterdam
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Prima fietscomputer

Datum:14 november 2013
Voordelen: aansluiting bediening
Makkelijk aan te sluiten, direct werkend. Even zoeken in de handleiding naar de afkortingen op het display. Verschil met de bedrade versie is dat je niet moet vergeten hem elke keer aan te zetten anders loopt je totaalmeting in de soep.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 3 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
3 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Brabant
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

op hol

Datum:21 oktober 2013
Gebruik de fietscomputer nu ruim 5 maanden, voldoet over het algemeen goed. In aanvulling op een al eerder geschreven review: ik ben erachter gekomen dat de fietscomputer op hol slaat als hij in de buurt komt van detectiesystemen zoals die in gebruik zijn bij winkels. Als ik bv. met mijn van de fiets afgenomen computer langs de Hema loop, worden ineens allerlei (extreem hoge) waarden getoond die ook niet te stoppen zijn, anders dan uit de buurt van de Hema te gaan. Voor mij geen ramp, maar als je alles echt precies wilt bijhouden is het funest.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 4 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
2 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
2 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
2 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Haren (Gr)
Leeftijd:>70
Geslacht:man

Gemengde gevoelens

Datum:1 augustus 2013
Voordelen: goedkoop
Nadelen: onnauwkeurig
De Solar draadloze fietscomputer bevalt maar matig.
Het is niet mogelijk de positie van de zender secuur in te stellen en pas na veel prutswerk met plakband is een geschikte positie gevonden.
Hij maakt fouten! Af en toe geeft hij zo maar een veel te hoge snelheid aan. Had op een gegeven moment een maximum snelheid van meer dan 80km/uur.
Het zou fijn zijn als de wielomtrek gecontroleerd en gecorrigeerd kon worden zonder het hele ding te resetten.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 5 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Landgraaf
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Fietscomputer

Datum:14 juli 2013
Voordelen: prijs kwaliteit
Nadelen: wissen items
Een nadeel vind ik dat meerdere items apart gewist moeten worden.
Verder een uitstekend, en een prima functionerend aperaat.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 6 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Roosendaal
Leeftijd:51-60
Geslacht:vrouw

Supertevreden

Datum:20 juni 2013
Voordelen: kan tijd goed in de gaten houden tijdens fietsen, kan calorieverbruik-en vetverbranding zien, km-stand wordt prima weergegeven, gebruikt ook zon als energie-bron
Met deze fietscomputer ben ik heel erg blij en ben er zeer tevreden over. Ik kan hem iedereen aanraden.
Ik gebruik hem nu ruim 2 weken en zou niet meer zonder willen en kunnen. ;-)
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 7 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Brabant
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

goed, maar met aandachtspunten

Datum:13 juni 2013
Informatie duidelijk afleesbaar,
veel informatie
wat moeilijk in de houder te krijgen
op nul stellen kan alleen per item
knop om op nul te stellen wat stug in gebruik
afstand spaakmagneet/framevoeler erg kritisch
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 8 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Drachten
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Prima en leuke fietscomputer

Datum:29 april 2013
Overzichtelijk en een iewat overdreven functieachtig computertje. Maar ik heb hem nu een aantal weken in gebruik en hij voldoet uitstekend.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 9 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Nijmegen
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

UItstekend produkt

Datum:15 april 2013
Kan de vergelijking met de beste cat eyes aan. Makkelijk instelbaar. Weet alleen nog niet hoe duurzaam maar heb er wel vertrouwen in.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 10 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Amsterdam
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Niks mis mee!

Datum:31 januari 2013
Voordelen: niet duur, eenvoudig te monteren, waterdicht, lampje, zonnecel, duidelijk scherm
Nadelen: alles opnieuw instellen na batterijwissel
Ik heb dit ding nu zo'n 4 weken en kan er daarom
nog niets over zeggen maar duurzaamheid zou de enige verklaring kunnen zijn voor het grote prijsverschil met vergelijkbare fietscomputers.
Meer dan genoeg,misschien zelfs teveel functies voor de gemiddelde fietser.
Lampje is wel handig in het donker
Tot nu toe geen spoor van vocht terwijl ik meerdere malen door forse regenbuien ben gefietst.
Leuk is ook de zonnecel die de batterijduur zou verlengen.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 11 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:De Meern
Leeftijd:31-40
Geslacht:man

Erg fijne aankoop

Datum:23 oktober 2012
Voordelen: betaalbaar, goed afleesbaar, alle functies, makkelijk bvestigen, verlichting vh scherm, fraai ontwerp
Nadat ik de reviews gelezen had, heb ik maar vast 2 computers gekocht en dat is nog steeds niet nodig geweest! Kan mooi op m'n racefiets.
Hij doet het erg goed, duidelijk afleesbaar en inderdaad waterproof. Goed de handleiding lezen en het monteren is in 5 minuten gepiept. Heb hier dagelijks plezier van. mijn oude cateye was steeds leeg als je hem wilt gebruiken. Ben benieuwd hoe lang deze het vol houdt. In ieder geval passen er gewone batterijen in.
2 van 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 12 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Amsterdam
Leeftijd:31-40
Geslacht:man

Nauwkeurige fietscomputer

Datum:12 oktober 2012
Voordelen: nauwkeurig, eenvoudig van het stuur te verwijderen., regenbestendig
Nadelen: door de plastic kap oogt de computer wat goedkoop.
Ik heb inmiddels een paar honderd kilometer gefietst met deze computer en paar zaken vallen op:
- de fietscomputer kan goed tegen veel regen. Ik heb geen last van condensvorming onder het display gehad.
- snelheid- en temperatuurmeting is nauwkeurig en komt vrijwel overeen met een fietscomputer (racefiets) van 180 euro.
Conclusie: qua vormgeving geen paradepaardje maar functioneel een goed product.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 13 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:lelystad
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Solar draadloze fietscomputer fietscomputer KSS-21

Datum:5 oktober 2012
Voordelen: draadloos, eenvoudig gebruik
Prima aankoop. Geen installatieproblemen. Gebruik eenvoudig.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 14 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Biddinghuizen
Leeftijd:>70
Geslacht:man

Een fijne fietscoputer

Datum:18 september 2012
Voordelen: alles
Nadelen: geen
Na twee van deze draadloze fietscomputers te hebben besteld en op de fietsen gemonteerd, wat geen enkel probleem gaf zowel van installatie al het instellen
hier van .Nu enkele maanden in gebruik en toen begon een van de fietscomputers problemen te krijgen (onregelmatige aflezing of ook wel niet) Terug gestuurd met door middel van retour formulier.
Na een poosje een nieuwe gehad waar tot nu toe geen problemen mee zijn.
Een keurige sevice van Conrad
A. Bakker
Biddinghuizen
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 15 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Flevoland
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Uitstekend

Datum:20 augustus 2012
Doet alles wat een professionele (volgens de fietsenmaker) ook doet, maar dan voor de helft van de prijs.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 16 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Wijchen
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Goed ding voor weinig geld

Datum:17 april 2012
Voordelen: veel informatie, gemakkelijk in gebruik
Nadelen: montage sensor kan lastig zijn
DIt ding bioedt veel waar voor zijn geld, geeft een hoop informatie en is gemakkelijk in het gebruik. Het enigste nadeel is de installatie: de magneet en de draadloze sensor moeten vlak langs elkaar heengaan en zo dichtbij kon bij mij alleen maar vlak bij de as van het wiel. Daardoor werd de afstand tussen de sensor en het computertje groter dan het theoretische bereik maar ik had het geluk dat hij het toch deed. Ik hoop voor anderen dat dat bereik niet zo precies is. Terugsturen is hier geen probleem maar toch zou dat zonde zijn.
Groeten,
Hans.
Tip: meet de wielomvang terwijl je op de fiets zit dat is nauwkeuriger. (streepje op de grond zetten en dan 1 wielomwenteling rijden, nieuw streepje en meten).
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 17 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Zwolle
Leeftijd:31-40
Geslacht:man

Prima fietscomputer voor een leuke prijs

Datum:7 april 2012
Voordelen: goedkoop
Nadelen: slecht bevestigingsmateriaal
Prima dingetje alleen wat lastig te bevestigen vooral op de niet standaard voorvorken van tegenwoordig is het even puzzelen.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 18 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Tilburg
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Waar voor je geld

Datum:22 maart 2012
Voordelen: functioneert prima, makkelijke installatie, groot duidelijk display met licht, zuinig verbruik ivm zonnecel
Nadelen: schakelt niet automatisch aan
De fietscomputer voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Het draadloze systeem werkt goed, geen gerommel met snoertjes. Leuk ook voor 's winters dat er een lichtje in het display zit. Enige jammere is, maar dat wist ik al voor ik hem kocht, dat de computer niet automatisch aangaat als het wiel beweegt. Je moet er steeds even aan denken hem in te schakelen. Verder: prima ding voor dat geld!
4 van 4 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 19 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Prima Service!!!

Datum:29 december 2011
Heb kortgeleden deze fietscomputer tweemaal besteld en bij de levering bleek er één naderhand niet te werken. Daar kwam ik na een week achter toen ik hem op de fiets van mijn vrouw wilde monteren. Ik heb dit Conrad bericht en wil bij deze mededelen, dat ik de afhandeling (binnen enkele dagen een nieuwe) zeer op prijs heb gesteld. Uitstekende service!!! Verder werkt hij prima en is eenvoudig te monteren.
2 van 2 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
Beoordeling 20 voor solar fietscomputer KSS-21-SJ-S-EL
Algemene beoordeling: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
2 van de 5
Nickname:
Locatie:Arnhem
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Solar draadloze fietscomputer

Datum:12 november 2011
Zeer veel uitleesmogelijkheden voor een redelijke prijs. Is helaas wel mijn 2e omdat ik de 1e tijdens het moutainbiken een keer verloren ben. Draaimechanisme zoals bij de duurdere merken is dan waarschijnlijk beter. Maar kan er nu 2 kopen voor dat bedrag en heb dan over het algemeen wel meer mogelijkheden.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Hartelijk dank! U hebt een opmerking voor deze beoordeling ingezonden.
1 2 3 volgende>>