Beoordelingen en reviews van Conrad.nl klanten
Winkel nu bij Conrad.nl
Meer AV verdelers & omschakelaars
Kies een categorie

Beoordelingen van klanten voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger

Bestnr. -943249
Dit product is niet langer verkrijgbaar.

BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger

Met deze BeeWi Bluetooth-ontvanger kunt u heel gemakkelijk een mobiele telefoon op de geluidsinstallatie aansluiten om van uw favoriete muziek te genieten. Uw mobiele telefoon doet daarbij dienst als afstandsbediening.
Gemiddelde score van klanten:
4,176 van de 5
4,2
 van de 
5
(17 reviews) 17
Snapshot van beoordelingen openen
Snapshot van beoordeling (17 beoordelingen)
5 sterren
7
4 sterren
7
3 sterren
2
2 sterren
1
1 ster
0
15 van de 17(88%)klanten zouden dit product aan hun vrienden aanbevelen.
Beoordelingen van klanten voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Beoordeling 1 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Apeldoorn
Leeftijd:51-60
Geslacht:man

Aanrader

Datum:4 januari 2012
Voordelen: eenvoudig, prima kwaliteit, goedkoop!
Nadelen: hapert af en toe
Hoe eenvoudig kan het zijn? Jouw muziek (bijv. iPhone of iPad) streamen naar je geluidsinstallatie.
Meegeleverde stekkertjes in de audioset, stekker in het stopcontact en bluetooth activeren.....!
Het werkt echt fantastisch en ik raad dit apparaat iedereen aan.
Als je dan toch nog zonodig iets moet aanmerken:
- dan had de stekker misschien iets kleiner mogen zijn. Neemt nu twee plaatsen in de stekkerdoos in beslag.
- hapert heel af en toe tijdens het streamen.
Beoordeling 2 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:

goede aankoop

Datum:2 januari 2012
werkt perfect ook de verbinding is oke alleen bij overschakelen van muziek tikt hij
Beoordeling 3 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Zwijndrecht
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Prima ding

Datum:29 november 2011
Voordelen: aansluiten supereenvoudig, klein, ingebouwde usb lader, geluid goed
Nadelen: dynamiek, bluetoothverbinding is kwetsbaar
Ik ben behoorlijk tevreden over de BeeWi. Aansluiten is ongelooflijk eenvoudig. Inpluggen, kabeltjes aanlsuiten op de versterker. Op de iPad of iPod de bluetooth aanzetten (de verbinding wordt automatisch gemaakt).
Als je muziek afspeelt op iPad of iPod kun je heen en weer schakelen tussen geluid uit de iPod/iPad of geluid via de BeeWi.
Wel valt me (op het oor) op dat je wat dynamiek inlevert in het geluid. Verder vind ik, maar dat ligt aan bluetooth en net aan de BeeWi lijkt me, dat het bluetooth signaal vrij snel wordt verstoord. Prijs/kwaliteit: Prima!
Beoordeling 4 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
2 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
1 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Dordrecht

BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger

Datum:31 oktober 2011
Voordelen: klein handig
Nadelen: stoort op 2.4ghz
Redelijk aparaat maar stoort op 2.4ghz draadloos modem
daardoor wordt draadloos internetten niet mogelijk.
Beoordeling 5 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Friesland
Leeftijd:>70
Geslacht:man

Uitstekend

Datum:27 oktober 2011
Voordelen: klein zeer flexibel
BeeWi levert veel op het gebied van Bluetooth- lijkt me goed om te weten.
Bij gebruik vanaf Android komen er teveel krasgeluidjes bij schakelen - ik neem aan dat het aan Android (Honeycomb) ligt en niet aan de BeeWi.
Beoordeling 6 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
3 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
2 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:Groningen
Leeftijd:20-30
Geslacht:man

Leuke gadget

Datum:24 september 2011
Voordelen: makkelijk installatie
Nadelen: bereik
Helaas voldoet hij niet aan mijn verwachting. Ik heb de zender onder de kast liggen en dat is blijkbaar al te veel om goed geluid af te kunnen spelen. Eenmaal een goede verbinding werkt hij goed en is de geluidskwaliteit redelijk tot goed.
Beoordeling 7 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Zutphen
Leeftijd:31-40
Geslacht:man

BeeWi BR100 goede aankoop

Datum:17 september 2011
Voordelen: goede kwaliteit van geluidsoverdracht, usb oplaad poort, makkelijk te 'pairen', goede prijs
Nadelen: in en uitschakel plopjes, daardoor niet echt geschikt voor pc audio
Voor dit type product is de markt niet echt groot.
Mijn angst dat de geluidskwaliteit negatief beïnvloed zou worden door de BR100 blijkt ongegrond te zijn.
Ik ben een aardige audiofiel, maar heb hier gewoon niets op aan te merken.
Er is (op korte afstand) gewoon geen verschil te horen wanneer ik een kabeltje gebruik (aan mn smartphone).
Erg handig ook dat de 5v usb poort erop zit.
Wel zijn er af en toe plopjes te horen bij connecten en disconnecten.
Dit komt niet van de telefoon af, want bij mijn autoradio komt dit geluid niet voor, bij bluetooth connectie.
Een nadeel is wel, dat bij pc audio de beewi een time-out lijkt te hebben. Als er een tjid geen geluidsignaal binnenkomt, hoor ik weer een plofje. Wanneer er dan (bijv) een mailtje binnenkomt, is er eerst weer een plofje te horen.
Dit gebeurd uiteraard niet wanneer er constant geluid is zoals bij een smartphone of mp3 player.
Conclusie, de BR100 doet wat het moet doen, en de geluidskwaliteit blijft verrassend goed.
Een aanrader, wanneer men de meerwaarde ziet van het principe.
Echter minder geschikt om PC audio draadloos aan te sluiten met een speakerset.
3 van 3 vonden deze beoordeling behulpzaam.
Beoordeling 8 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
3 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:

Allerbeste aankoop

Datum:14 september 2011
een aanradar !!
Werkt heel goed met mijn PC die boven in de zolder bevindt muziek te luisteren beneden in de woonkamer via mijn Hi Fi installatie
Beoordeling 9 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

Handig Bluetooth

Datum:6 september 2011
Voordelen: gebruiksgemak
Nadelen: bereik mocht wat groter
Echt een handig ding. iPhone komt zuiver door op de ghettoblaster en stereoset. Je kiest op afstand uit je playlists en hoppa, het nummer komt. De afstand waarop ie werkt had wat groter mogen zijn, maar toch geen klagen.
Voeding vanuit de sigarettenaansteker in de auto zou ook heel leuk zijn.
Beoordeling 10 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
3 van de 5
Nickname:
Locatie:Boskoop
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

makkelijker muziek streamen kan niet

Datum:3 september 2011
Voordelen: plug en play, goed geluid
Simpel apparaat dat doet wat het moet doen.
Stekker in het stopkontact, bijgeleverd snoertje met verloop naar stereo tulppluggen in de ingang van de versterker/receiver en klaar.
Op het moment dat het apparaat aangaat staat hij in teaming mode. Simpelweg je telefoon, tablet of ander bluetooth apparaat laten verbinden met de BeeWi en daarna kun je de muziek van je telefoon/tab horen via de stereo versterker en haar boxen.
Geluidskwaliteit is goed, beter dan ik verwacht had, en het bereik van de bluetooth verbinding is voldoende om gewoon door de kamer te lopen en de muziek via de stereo te blijven horen.
Aanrader !
Enige puntje dat ik nog zou wensen is een geheel platte uitvoering, want nu kun je het niet in een Euro-stekkerdoos plaatsen zonder het volgende stopkontakt half af te dekken door de ronde vorm.
Beoordeling 11 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Epe
Leeftijd:61-70
Geslacht:man

draadloos wonder

Datum:18 augustus 2011
Voordelen: veel
Nadelen: heel soms hapert geluid
de complete muziekbibliotheek op mijn iPad wordt nu ontsloten. Redelijke kwaliteit. Met mijn IPad is deze ontvanger de meest voldoening gevende aankoop. UPC heeft verleden jaar de Belgische radiozender Klara uit het pakket gehaald. Nu heb ik Klara terug ! Via www.belgië.fm luister ik via streaming op de iPad naar Klara.
Beoordeling 12 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:amsterdam
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

PERFECT

Datum:18 augustus 2011
Voordelen: mooi geluid snelle instalatie
Nadelen: geen
Ik heb er weinig woorden voor nodig, hij werkt PERFECT met mijn iPAD. geluid is echt goed. instalatie kost 1 minuut
Beoordeling 13 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
3 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
3 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
3 van de 5
Gebruiksgemak: 
4 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:swalmen
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Redelijk

Datum:18 augustus 2011
redelijk apparaat, maar verwacht geen 10 meter bluetooth bereik, dit haalt hij niet
Beoordeling 14 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
4 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Leeftijd:31-40
Geslacht:man

TOP

Datum:18 augustus 2011
TOP product, simpele oplossing werkt uitstekend! Ik haal ruim 10 metet door een paar muren heen.
Beoordeling 15 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
5 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
5 van de 5
Nickname:
Locatie:utrecht
Leeftijd:20-30
Geslacht:man

Voldoet prima aan verwachtingen

Datum:27 april 2011
Deze bluetooth ontvanger doet precies wat ik ervan had gehoopt: zeer snel connecten, goed bereik (zo'n 7-8m) en prima audiokwaliteit. Vind het een goed apparaat voor dit bedrag, kan het aanbevelen.
Beoordeling 16 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
4 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:

Prima apparaatje

Datum:17 februari 2011
Ik gebruik het apparaat in combinatie met een i pad. De geluidskwaliteit vind ik best goed, vrijwel gelijk aan verbinding met een kabel. Tot een meter of vijf zes is de ontvangst goed.
Verder echt plug-n-play !
Beoordeling 17 voor BeeWi BR100 Bluetooth muziek ontvanger
Reviews: 
4 van de 5
Voldoet aan verwachtingen: 
5 van de 5
Prijs-kwaliteitverhouding: 
5 van de 5
Gebruiksgemak: 
5 van de 5
Vormgeving: 
4 van de 5
Nickname:
Locatie:Berkel en Rodenrijs
Leeftijd:41-50
Geslacht:man

Simpel en doeltreffend

Datum:16 februari 2011
Voordelen: simpel, doet wat ie moet doen
Installatie erg simpel, lastige deel was het aansluiten op de stereo... Via bluetooth connecten met Smartphone was een kwestie van 2 seconden.
Daarna werkte het! Kwaliteit prima, afstand inderdaad zo'n 10 meter. Rond de 8 meter viel het geluid af en toe weg als je met de smartphone aan het lopen was.
Handig dat er in het apparaat nog een aansluiting zit waarmee je een smartphone via USB kan opladen.
1 van 1 vonden deze beoordeling behulpzaam.