Beoordelingen en reviews van Conrad.nl klanten

Beoordelingen van Deur-, raambeveiliging

Algemeen score:5 van de 5 sterren.
"De ABUSABTS03968 is robuust, stevig en makkelijk aan te brengen. Hetzelfde slot heb ik al vanaf 1987. Ik ben er zo tevreden mee dat ik dit slot cadeau heb gedaan en daarmee iemand heel blij heb"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:5 van de 5 sterren.
"Ik ben niet zo van de reviews schtijven maar maak toch een uitzondering voor dit elektronische slot. Ik heb het slot ruim een jaar geleden geplaatst en heb er niet anders dan plezier van. Sleutel"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:5 van de 5 sterren.
"Eenvoudig te installeren, zeer platte bouw, Behuizing voelt solide en degelijk aan, laag stroomverbruik (30/100mA 12V). Geen verlichte toetsen, maar dat vind ik niet storend. Goede en gevoelige"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:5 van de 5 sterren.
"deze Accu's, Behoren bij het Draadloze intercom, ben met alle Beide producten zeer tevreden."... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,7 van de 5 sterren.
"voldoet erg goed in de badkamer.........................................."... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,7 van de 5 sterren.
"Een apparaat ook gewoon door gehandicapte mensen te gebruiken, goede vormgeving, niet te groot maar wel de bedieningsknoppen en ??? maar 2 stuks, simpel en goed te vinden en te bedienen. In geen"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,7 van de 5 sterren.
"stevig materiaal en degelijk. Het instellen van de code vond ik niet geheel duidelijk beschreven in de handleiding. Verder vind ik het jammer dat er geen mogelijkheid is om het slot met een keuze"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,6 van de 5 sterren.
"goede keus, schroeven die bijgeleverd vervangen voor zgn. snake eye schroeven deze zijn alleen te verwijderen met een speciale bit. ik krijg er echter maar 1 code in ondanks dat ik de functie voor"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,5 van de 5 sterren.
"Deze bel./intercom-combinatie voldoet exact aan datgene wat ik zocht. De persoon buiten meldt zich via de drukknop en binnen wordt dit kenbaar dmv een beltoon naar keuze. De ontvanger bepaalt zelf of"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,5 van de 5 sterren.
"Zou fijn zijn als je volume kon aanpassen. Verder doet hij wat hij moet doen."... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,5 van de 5 sterren.
"mooi afgewerkt product makkelijk aan te sluiten veel mogelijkheden, prijs is best stevig maar het is ook en stevig product en dat is wel wat waard."... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,5 van de 5 sterren.
"Eiindelijk een apparaat met een absoluut storingvrij beeld. Als er gebruik gemaakt wordt van het voedingsapparaat van de deurunit zijn er een aantal extra mogelijkheden, o.a. om op elk gewenst moment"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,5 van de 5 sterren.
"Het werkt goed en handig snelle montage getest en je wordt er zeker wakker van en je schrikt goed"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,4 van de 5 sterren.
"Werkt uitstekend in combinatie met een (beveiligende) elektrische deuropener. Doel was dat kinderen zonder sleutel naar binnen kunnen, maar wel veilig (inbraak/tamperproof) en geïntegreerd met"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,4 van de 5 sterren.
"Uitstekende aankoop: doel (elek) garagedeur opener enkele opmerkingen:ik heb extra key transponders besteld (751741). In eerste instantie deden deze alternatieve transponders goed, maar na een korte"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,4 van de 5 sterren.
"de cijfers op de draai wieltjes zouden wat duidelijker leesbaar kunnen , nu moeten onbekenden , bijv thuis verzorgers eerst hun leesbril op gaan zetten . een toetsen bordje zou makkelijker zijn"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,4 van de 5 sterren.
"de rfiftransponder doet exact wat ie moet doen, programmeren en gebruik gaan vlekkeloos"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,3 van de 5 sterren.
"Kwalitatief een perfekte deuropener. De montage van begane grond naar 1e etage was best een hele klus. Meer dan vier uur bezig geweest. De bel werkte daarna perfekt en het videoscherm is helder en"... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,3 van de 5 sterren.
"Ideaal.je kan erg ver kijken,dus als ee iemand aanbelt en ze staan dicht of ver bij de voordeur dan zie je het beide keren super goed.makkelijk te plaatsen en erg goedkoop."... (volledige beoordelingen lezen)
Algemeen score:4,2 van de 5 sterren.
"Ik heb dit codeslot gekocht ter vervanging van een ander type codeslot dat niet meer goed functioneerde. De installatie was echt eenvoudig en ik ben geen elektronica expert. Het slot bedient bij mij"... (volledige beoordelingen lezen)
1 2 3 4 volgende>>